2008. augusztus 20., szerda

Beszúrások

Ma még tovább fokozódott az indulás közelgő izgalma, megkaptuk a védőoltásokat. Hármat kaptam, hastifusz és tetanusz ellen, meg a Hepatitis A+B-t azt kombináltan egy füst alatt el lehetett intézni, bár még lesz egy ráadás szeptemberben. Vicces, hogy milyen pozitív ingerhullámot hozott magával ez a szurkálás.

Felindulásból el is mentem ikszedjére a Decathlonba, hogy sürögjek-forogjak kicsit a túracuccok között, nagyon élvezem. Meg kicseréltem a túrabakancsom is. Már gyakorlatilag alig maradt valami azon a blokkon, ami ne lenne bekarikázva visszavétel miatt a legutóbbi nagy bevásárlásból. Hát igen... Nincs ugye failure, csak part of the process towards success van... ;) Megmosolyogtató, hogy bár még teljesen szűz túrázó vagyok, számok, adatok, méretek, mások tapasztalatai és véleményei már a fülemen jönnek ki. Ma pélául a Decathlonban, mint egy vidámparkban tuszkoltam bele túrazsákokba nehezékeket, és próbálgattam, miután nélkülük távoztam... DE! Megint okosabb lettem.

Most meg kéne már aludnom. Valamiért nem nagyon ment most, felébredtem. Ja, és kóvályog itt valahol körülöttem egy pók is, akit az előbb illedelmesen ki akartam tessékelni a kertbe, de gyorsabb volt, meglógott a kezeim közül, maradni akart. Pedig biztos izgisebb az élet egy póknak a zöldben. Ő is tanul ma valamit.

Nincsenek megjegyzések: