2008. szeptember 22., hétfő

Csilla készül(ne) Nepálba

... lehetne az új címem ... Mert Csilla úgy készülne már Nepálba. Bármennyire is nem hiszi el, hogy holnaptól már azt mondja majd 'Jövő héten indulunk!', azért mégiscsak itt van az a 4 vaskos jegy kiállítva, hivatalosítva... 2szer 2. Kieven keresztül utazunk majd ugyanis Delhibe, ahol egy igen kellemes egész napos út után tölthetünk majd ébren egy éjszakát... mígnem csak megérkezünk Kathmanduba október 2-án (csütörtökön) délután 4 óra tájékában. Ott pedig minden bizonnyal egy igen kedves nepáli fiatalember tartja majd nekünk a 'Csilla Sallai' táblát... Ámbár noha mindezt elektronikusan intéztük, de mégis azt gondolom, hogy ő azért még ott lesz. Az első próbája Nepálnak. :) És persze nekünk is, ha nem várnak bennünket.

Bár én már egyre nyitottabb és rugalmasabb vagyok. Tényleg nem lepődöm meg semmin, és jöhet bármi, úgy igazán.

Magunk miatt megyünk, adni akarunk, kapni akarunk, Ott Akarunk Lenni. Kicsire pedig nem adunk. A probléma nem ott kezdődik.

Szóval visszatérve, még egyelőre csak készülnék, mert nagyon keményen celtázom még, de méghogy. Azóta gyűlt még 'meets' órám és 'pass' házi dolgozatom, szóval jól vagyok. De a múlt hét az rendesen durva volt, rendesen stresszes. Nem részletezem... túl vagyok rajta, elégedetten. Bár a pénteki és szombati celta összeröffenésekből nem vettem ki a részem, fizikailag nem voltam képes rá. Csendet akartam, józanságot akartam, gondolkozni és dolgozni akartam. Sikerült. :) Érek és érek napról napra. :) Magam is meglepődtem, hogy ezt választottam kedves és jófej sokattanult English-speaker kollégáimmal pörgés helyett. Mára már azt hittem, hogy de jó, akkor több kedves meghívást már nem kell visszautasítanom... mire délután kedves Sophia darling írja, hogy ugorjunk már el egy pohárra. Én meg nem, nem és nem. Megfurcsultam most kicsit. Nem csoda persze. Csak mondom.

Szóval megyünk oda a nagy messze Enkőkével, és terveink szerint megváltjuk a világot kicsit. :) Esélyes, hogy csak a sajátunkat, ami által több jut másoknak is, de nekünk az már nagyon jó lesz.

A jövő hét azért sűrű lesz rendesen. Hétfőn este utsó oltás vár rám egy Hepatitis A+B személyében. Keddem benyújtom az utolsó házidolim és letanítom az utolsó órám. Zittem is ellátogat búcsútvenni kedden, ami nagyon jó hír. Ők is utaznak, végül Anglia az uticél, mesél majd sokat. Akkor például biztos, hogy folyik majd a sör meg a cider. :)
Szerdán Enkőkével ülünk össze nagygyűlésre..:) Osztunk, szorzunk, kivonunk és hozzáadunk..:) Ciderrel fokozhatjuk például azt is, ugyehogy? ;)

Csütörtökön készülök egy ilyen kis elbúcsuzós nem obzervált órára a csoporttal. Pénteken végzünk, eredményhirdetés, könnyes búcsúk, este mámor.

Hétvégén majd' kétévnyi cuccot kell hazarepíteni alig 240 km-re, haza. Utána hétfőn még egy búcsú fogorvos, kedden látogatás egy Rinpoche-hoz, még a szülinapi ajándékom kedves Benkő Zsolt barátomtól. :) Szerdán pedig indul a szállj, szállj, szállj fel magasra...

Mindeközben pedig Csilla készül(ne) Nepálba. 

Nincsenek megjegyzések: