2008. december 12., péntek

dehat ez itt a tropusok ...

Kuala Lumpur eszveszejtoen lenyugozo. Szo szerint a dzsungel kellos kozepebe epult ez a most mar 2 millios fovaros. Ahogy szalltunk le, csak zold volt, ameddig a szem ellatott. Amugy meg nagyon hipermodern felhokarcolos Londonos kiepitett metrohalozatos, de tiszta, csondes zajos, tele elettel, 40 fokokat vero homerseklettel es majd` 80-90%-os paratartalommal... Annyifele arc es vallas csapott meg tegnap bennunket szallas utan metrozgatva, hogy orom volt nezni. Es megis. Mindenki bekeben, kiegyensulyozottan, teszi a dolgat. Ennyi tenyleg nyugalmat mar reg eszleltem ennyire sok ennyire kulonbozo ember kozott. Jolesett a lelkemnek. Lehet ezt igy is, na.

Ma reggel meg, a legnagyobb volt, amikor kileptunk a szallo ajtajan, szembesultunk a total tropusi klimaval, majd megszolalt a Jingle bells a kozel s tavol egyetlen turistak kenye kedvere kitalalt karacsonyos boltbol... :)

Na de, megyek is mar tovabb, mert koltozunk, varostnezunk, vilaglatunk, pislogunk, csodalkozunk, elunk. Alice Csodaorszagban.

Es mar Bangkokrol is irtam am, meg van egy rakas kep, csak annyira mindig megyunk, hogy nem tudom itt utolerni magam.

De annyira nagyon szepen koszonom mindenkinek, aki olvas, es erdekli, hogy mik tortennek velunk, hova sodrodunk. Annyira jolesik. Ugy szeretnem sokkal aktivabban megkoszonni a kedves megjegyzeseket, batoritasokat, csak mindig epp annyi idonk meg lehetosegunk van, hogy csak beugrok ide par sort dobni. Meg mindig benne van a boogie a labunkban, nem nagyon tudunk ulni egy helyben...

Most is muszaj mennem. Na de hat, a falakon tul ott van Kualaaaaa Lumpuuuuuuur ... :D Nem is hiszem el, hogy mar megint hol vagyunk. Es megveszunk, ugy izzadunk. Na jo, legyen... :)))

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Draga Csillukam!Nagyon boldog vagyok,hogy szepen megerkeztetek,es talaltatok megfelelo szallast is.Ugyesek legyetek,mindent bele,sok sok szerencset hozza.Szeretettel olel Mami.!!!!!!!!!!!!!!